was successfully added to your cart.

Blogg 2014

By 8 januari, 2014Blogg

Ursäkta dålig uppdatering men ibland är det svårt vad man ska skriva och vad ni vill veta. Inte alltid man tycker sitt liv är så intressant för det händer liksom alltid samma saker. Men är det något ni vill att jag ska skriva mer om eller något ni vill veta? Ställ frågor och kom gärna med input.

Nytt år betyder nya möjligheter för många. Man sätter upp mål och löften som exempel att träna mer och äta mer hälsosamt. För mig som handbollspelare så är det inte riktigt samma. Mitt år är uppdelat från juli-juni eftersom våran säsong är uppbyggd så. Men denna delen av säsongen började lika dåligt som första delen av säsongen. Alltså med förlust. Vi har många skador men det kommer jag inte skylla på för vi åker ner till laget som ligger sist och med rätt inställning ska vi vinna den matchen. Vi tar ledningen med 5-1 men efter det vänder matchen och dom äger matchen därifrån till slut och står till sist som vinnare. Det blev en match där dom ville det mer än oss och det känns så fruktansvärt hårt att säga det men när man ser matchen så är det så det ser ut. I situationer man tror man går in 100 % ser det ut som man går in med 70-80% och då är det inte konstigt man inte får straffen med sig utan bara frikast. Det var helt enkelt en kollektiv kollaps och det är inte acceptabelt men man lär sig något av förluster också och det har vi gjort av denna. På lördag möter vi Randers och då är det ett hungrigt Viborg som ställer sig på banan för att visa hjärta, glädje och en riktig kämparglöd.

 

Denna veckan har vi lagt fokus på att få träna ihop oss som lag. Eftersom vi har många skador så fick vi träna senare än vanligt för att få med mycket folk i form av U18-spelarna och även några herrspelare. Igår blev det också träning med Århus som ligger i toppen av div 1. Idag är det ledigt och då ska huset städas följt upp av bio med Linus. Vi ska se ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Sen imorgon kommer min syster på besök så ska få mysa med henne i några dagar så det längtar jag till=)

becca

12 Comments

 • Anonym skriver:

  Skriv mer om träning och hur du blev upptäckt osv av landslagstränare och så. Min egna dröm är att komma med i stadslag och juniorlandslag, och de uttagningarna är om 6-12 månader så vill gärna veta så mycket som möjligt!

 • Anonym skriver:

  Tycker också du kanske ska skriva mer om träningen och om du känner press att prestera hela tiden? Hade varit intressant att veta hur du känner och tänker 🙂

 • Anonym skriver:

  Skiriv hur du kom med i landslaget

 • Lina skriver:

  När du tränar med pulsen, vart ligger du då? 80 % av Max? 90%? och när du tränar löpning, springer du Max varje gång, eller ligger du runt 80-90%? Vore jätte kul om du kunde berätta det när du skriver om träningspassen som du gör!:))) du är grym!

 • Lina hagberg skriver:

  Jag tycker att den där tävlingen du hade förut var väldigt rolig och skulle gärna att du hade fler!

 • Anonym skriver:

  Jag hade gärna velat läsa om hur du hanterar nervositet innan match. Hur håller du fokus och låter inget påverka dig?

 • Nora skriver:

  Jag skulle vilja att du skrev om hur du kommer igen efter en riktigt dålig träning/match! Hur tänker du osv?

 • Sara skriver:

  Skriv mer om matcherna ni spelar, alltså lite bättre utvärderingar och relfketioner om varför ni vann/förlora.
  Nu när herr Em i danmark drar igång kan du skriva massor om det, Sverige är ju med! Askul! Du är bäst!

 • Anonym skriver:

  Hur du tränade som 13-åring, om du tex gick ut och jogga en gång i veckan.tränade du mer än bara på träningarna som du hade med laget?:)

 • Anna skriver:

  Hur gammal var du när du blev riktigt bra?:)
  Har du någon stor förebild?

 • Ida skriver:

  Hei! Har du hatt noen skader? Isåfall hvordan kom du deg igjennom det? Har røket korsbåndet selv og syntes det er inspirerende å høre om store stjerner som også har kommet seg gjennom skadeperioder 🙂 Du er et forbilde på banen!

 • BestAnnetta skriver:

  I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month because
  you’ve got high quality content. If you want to know how to make extra $$$,
  search for: Ercannou’s essential adsense alternative

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ny hobby!
Next Post
EnglishSwedish